If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O depasire cu 5000 de ture nu-ti mareste consumul mediu. Nu o sa-ti sara de la 8 la 12L. Daca faci asta din 5 in 5 minute, atunci da. Daca parcurigi o distanta mai mare supraturat, atunci iti creste consumul. Afecteaza mai mult daca conduci subturat.
Eu la 2500 in a 3a sunt la 50, nu stiu cum ai ajuns tu cu a 4a la 65km/h. Eu sunt pe la 80 atunci deja
...asa e la inceput si eu cand mi-am luat masina in 3 luni am facut 5000 de km acum ,daca fac 500 pe luna e bine..ca m-am cam plictisit de masina... vreau ceva mai puternic pe viitor....
Nu-i nimic Inary, e threadul meu, se poate
Sigura ca-ti doresti mai mult. Oricare loganist sa-ti zica altceva, minte. Cu totii ne dorim mai mult, dar pana cand nu ne permitem e cea mai buna solutie!
Ms pentru urari, la fel si tu!
P.S. Apropos, fa o prezentare a masinii la My Ride
nu prea imi vine ca e masina stock...doar maciulia de la schimbator e pusa de mine) sper sa fac cate ceva la exterior peste vreo 2 saptamani, sa se mai stranga ceva la portofel, apoi o sa fac si o prezentare.Bafta!
Logan 4 Ever: nu vreau sa te ajung, as prefera sa ma deplasez cu ea, dar sa nu se stranga kilometri si sa nu se uzeze nimic si sa produca benzina in rezervor ca sa nici nu fiu nevoit sa alimentez
EH!...am citit tot theard-ul de la cap la coada...si nu se face sa nu comentez si eu...masina e foarte frumoasa asa cum edar totusi...un set de jante merge bine pe orice masinajantele si putin coborata...si ar fi de nota 10 parerea mea
Intr-un fel sau altul, s-a intamplat ca vopseaua de pe aripile spate sa se decojeasca. Nu este inca foarte grav, dar se vede clar si nu e estetic.
M-am hotarat s-a duc masina la service. Pe vopsea si tabla mai am garantie, asa ca dupa o prezentare ferma a problemei, cu mofturi minime din partea serviceului Dacia, masina a intrat la retus. Pe maine v-a fi gata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment